Magija u trudnoci

Trudnoca je definitivno jedan od najosetljivijih i najopasnijih perioda za pravljenje Crne magije. Kada se dete zacne trudna zena akumulira duplu kolicinu energije svoju i energiju drugog bica koje nosi u sebi, tj deteta.

Zastita trudnica

Zato ako se neko koristi vradzbinama Crne magije da bi naskodilo detetu, ono se automatski i odrazava na majku i obratno. Ako neko zeli da naskodi majci magijom, naskodice i detetu. Tako da ovo spada u jedan od najopasnijih i najpodlijih vradzbina koje vam neko moze napraviti Crnu magiju.

zastita za trudnice

Desava se vrlo cesto da ako je Crna magija napravljena u toku trudnoce da se dete rodi hendikepirano ili mentalno bolesno. Sve to je posledica opasne magije.

Sledeca losa stvar i negativna po trudnicu je da zbog Crne magije koja joj je napravljena u trudnoci ostete joj se reproduktivni organi i ne bude vise mogla da zatrudni i da ima dece.

Crna magija u trudnoci razlozi

  1. neko je ljubomoran na vase vesti da ste trudni
  2. neko iz vase okoline ili iz familije ne moze da zatrudni i zato vama pravi vradzbinu
  3. neko zeli da vam pokvari odnos sa vasim muzem i tako da ne mozete imati dece
  4. neko ne zeli da vi postanete majka
  5. neko zeli da vas ostavi neplodnom i da vas baci u depresiju
  6. neko zeli da vam napravi da umrete u toku porodjaja tako da izgleda da se sve prirodno 

Ovo su samo neki od razloga zasto neko zeli da vam naudi, postoji jos mnogo razloga zbog kojih treba da se posebno cuvate u periodu trudnoce.

Najbolje je da vam se uradi zastita jos pre trudnoce mada nije kasno ni u toku trudnoce kako bi se zastitili i bili sigurni od svih negativnih uticaja i od losih ljudi.

Savet za mlade mame i trudnice ali i za starije koje imaju vise dece je da se obavezno zastite, jer nikad ne znate ko je iz vase okoline ili familije ljubomoran na vas ili na vaseg muza. Razmislite i o zivotnom i zdravstvenom osiguranju, jer kako narod kaze:

“Bolje je spreciti, nego leciti”.¬†

Javite se obavezno za pomoc i zastitu. KONTAKT